Visjon og forretningsidé
Gobokens visjon er at flere foreldre skal lese mer for barn. Gjennom bøker, veiledning og inspirasjon skal vi gjøre det enkelt å skape leseglede fra første stund.

Gobokens mål er å få flere til å fortelle flere historier. Vår egen historie startet i 1989. Siden den gang har over en halv million barn hatt sitt første møte med bøker gjennom Goboken. En av fire småbarnsfamilier er til enhver tid medlem i en av Gobokens boklubber.

Kontakt kundeservice
Telefon: 51 44 00 51 mellom kl. 9 og 15 alle hverdager.
E-post: kundeservice@goboken.no
Post: Sandviks AS, postboks 366 Forus, 4067 Stavanger
Besøksadresse: Strandsvingen 14, 4032 Stavanger
Org.nr.: 918793569

Nøkkelpersoner
Daglig leder for Sandviks as: Marius Sandvik marius@sandviks.com
Leder for bokklubbene: Jens Otto Skåra Hansen jens.otto@sandviks.com
Fagansvarlig barn og lesing: Kitt Sandvik kitt@sandviks.com
Redaktør: Trond Ole Paulsen  trondole@sandviks.com

Rett bok til rett tid

Goboken handler om barn, bøker og lesing. Daglige lesestunder med barn gir nærhet, glede og positive erfaringer. Fra foreldrenes fang lærer barnet om språket, seg selv og omverdenen. Gobokens mål er å tilby rett bok til rett tid og gi anbefalinger om hvordan foreldre kan lese for barnet med størst utbytte.

Ledestjernen til Sandviks er «Enriching young minds». Det er en fantastisk visjon å strekke seg etter. Å bidra til å berike barns oppvekstmiljø ga Sandviks flere ideer. Bøker er en leken måte å samspille med babyen på, men det er ikke alltid lett å finne rett bok til de yngste. Goboken er tuftet på den enkle ideen om at barn trenger rett bok helt fra første stund. I tillegg gir vi foreldre veiledning og råd om hvordan de kan skape leseglede. Goboken handler om å skape gode lesestunder.

Goboken velger ut bøker som er tilpasset barnets alder, utviklingstrinn og typiske interesse. Når form, funksjon, innhold og vanskelighetsgrad stemmer, blir resultatet leseglede fra første stund – og bøker som leses igjen og igjen.

Hvorfor er det verdifullt å lese for barna?

  • MAGI

  • KOS

  • ORD & LÆRING