Hvordan ser ekte leseglede ut hjemme hos deg?

Send oss dine bilder/video! Alle bidrag vi velger ut til kampanjen blir premiert.

Trekningen vil finne sted i august 2023. Bidrag som kommer inn etter 15. august, vil ikke bli premiert.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som elsker hverdagen. Deg som elsker lesestunden på fanget, og deg, som elsker å se barnet ditt fordype seg i en barnebok. Vi ser etter det som er ekte. Og det er her du kan hjelpe oss.

Hvorfor vi gjør det

Tenk på det, nesten alle foreldre leser for barna sine. Vårt formål er å vise nettopp dette. Vi vil ikke gjemme budskapet vårt bak polerte, iscenesatte foreldrebilder fra en bildebank. Vi vil vise ekte leseglede og vi skal vise flere foreldre at barn utforsker verden fra fanget.

Hva kan bildet/videoen inneholde?

Dette bestemmer du! Kanskje du filmer eller tar bilde av lesestunden dere har sammen, bokhylla, eller en baby som kikker i en babybok, et barn som blar, eller gleden over å motta en ny barnebok. Vi lar det være opp til deg å vise ekte leseglede. Vi stiller ingen krav til å se barns ansikter på bildene/videoene, heller ikke til videolengde, men vi ønsker bra kvalitet på bilder og video (størrelse minst 1080 x 1080 bildepinkter, oppløsning minst 300 bildepunkt/tomme.)

. Vi vil alltid informere deg på hva som skjer med innholdet videre.

Hva gjør vi med bildet/videoen?

Vi ønsker å samle innsendte bidrag til én stor kampanje (video, bannere, flyers) som viser mangfoldet hos foreldre og barn. Etter en godkjenning fra deg, bruker vi materialet til annonsering og til innhold i sosiale medier.

Dette får du

Alle bidrag vi velger ut til kampanjen blir premiert med en gratis bokpakke i Goboken. Samtidig trekker vi ut en vinner som får gratis medlemskap i Goboken i et halvt år!

Send inn bilde/video

👇

[]
1 Step 1
Del din video
Vilkår

NB! Kun egenproduserte bidrag


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder