Hvordan ser ekte leseglede ut hjemme hos deg?

Send oss din video! Alle godkjente bidrag blir premiert.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som elsker hverdagen. Deg som elsker lesestunden på fanget, og deg, som elsker å se barnet ditt fordype seg i en barnebok. Vi ser etter det som er ekte. Og det er det kun du som kan vise oss.

Hvorfor vi gjør det

Tenk på det, nesten alle foreldre leser for barna sine. Vårt formål er å vise nettopp dette. Vi vil ikke gjemme budskapet vårt bak polerte, iscenesatte foreldrebilder fra en bildebank. Vi vil vise ekte leseglede og vi skal vise flere foreldre at barn utforsker verden fra fanget.

Hva kan videoen inneholde?

Dette bestemmer du! Kanskje du filmer lesestunden dere har sammen, bokhylla, eller en baby som kikker i en babybok, et barn som blar, eller gleden over å motta en ny barnebok. Vi lar det være opp til deg å vise ekte leseglede. Vi stiller ingen krav til å se barns ansikter i videoene, heller ikke til videolengde, og vi vil alltid gjøre deg oppmerksom på hva som skjer med innholdet videre.

Hva gjør vi med videoen?

Vi ønsker å samle innsendte bidrag til én stor video som viser mangfold hos foreldre og barn. Etter en godkjenning fra deg, bruker vi videoen til annonsering og til innhold i sosiale medier. Hvor lang videoen blir, og hvor mange vi kommer til å lage, avhenger av hvor mange innsendte bidrag vi får.

Dette får du

Alle godkjente bidrag blir premiert med en gratis bokpakke i Goboken. Samtidig trekker vi ut tre vinnere mars 2021, som får gratis medlemskap i Goboken i seks måneder.

Send inn video

👇

[]
1 Step 1
Del din video
Vilkår

NB! Kun egenproduserte bidrag


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder