VELKOMMEN TIL KUNDESERVICE

Min side kan du legge inn flere barn, endre adresse, legge inn kredittkort, sjekke faktura, lese om neste måneds bokpakke, avbestille, justere hyppighet på bokpakkene og mye, mye mer. Skulle du likevel ha behov for å prate med noen på kundeservice, er vi der selvsagt for deg!

Read the summary in English

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Ja, det stemmer. Her kan du være medlem i én dag eller så mange måneder du vil.

Vi har tilrettelagt en bokpakke som passer til alderen på barnet ditt cirka én gang i måneden. Men, du kan selv endre intervallet når du er innlogget på Min side. Der kan du også avbestille bokpakker.

Ja, når du er innlogget på Min side. Du får en e-post av oss når vi har gjort klar en ny bokpakke, slik at du ikke skal glemme hva som er på vei 🙂

Velger du å returnere en bokpakke, kan du selvfølgelig det. Bruk gjerne emballasjen bokpakken kom i, og send til Sandviks AS, postboks 366 Forus, 4067 Stavanger. Merk at returkostnader kommer i tillegg.

Vi opplever enkelte ganger at velkomstpakken ikke når frem. Dette skjer hvis du avslutter medlemskap umiddelbart etter å ha registrert deg. Hvis ikke dette er tilfellet for deg anbefaler vi at du sender oss en e-post til kundeservice@goboken.no, slik at vi kan undersøke sendingen din nærmere.

I Goboken får du bøker med kjente og ukjente karakterer. Det viktigste for oss er at hver eneste bok er nøye utvalgt og basert på høye krav innenfor sikkerhet og alderstilpasning. Våre bøker er spennende for store og små, og er også med på å stimulere barnets sanser og kognitiv utvikling.

Du får faktura tilsendt på e-post. Du kan også betale med kort og lagre opplysningene, slik at du slipper å skrive inn kortnummeret for hver bokpakke. Selv om du velger kortløsningen, har du samme avbestillingsmulighet som alle andre.

Goboken passer for barn mellom 0 og 6 år, alle bokpakker som tilbys er alderstilpasset. Sandviks AS, som driver Goboken, har også Min første ABC (2 år+), Disneyklubben (3 år+), Mine første fakta (4 år)+, Lær å lese (5 år)+ og Twinsy (6 år+). Dersom du har barn som er medlem i en av Sandviks’ bokklubber, vil du ikke motta direkte reklame om å melde samme barn inn i flere bokklubber.

Beklager, denne har utgått fra vårt sortiment og det er ikke en bok vi har lenger.

Kaninkosekluten finnes tilgjengelig på Bluum.no (åpnes i ny fane).

Det er mulig du finner boka du leter etter på Gobokhandelen.no (åpnes i ny fane). Skulle du ikke finne den der er du velkommen til å sende oss en e-post, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Her kan du kontakte oss:

Telefon: 51 44 00 51 mellom kl. 9 og 15 alle hverdager.
Facebook: Send oss gjerne en privatmelding.
E-post: kundeservice@goboken.no
Post: Sandviks AS, postboks 366 Forus, 4067 Stavanger
Besøksadresse: Strandsvingen 14, 4032 Stavanger
Org.nr.: 918793569