VELG VELKOMSTPAKKE TIL 3ÅR+

3-åringen stiller spørsmål til historien

HVILKE TYPE BØKER KAN DU FORVENTE?

Til barn mellom 3 og 6 år, kan du forvente bøker med lengre historieforløp. Barnet er flinkere til å uttrykke seg nå og det betyr at barnebøkene ofte fungerer som samtalestarter. Mange av historiene handler om hverdagen, som barnehage, skole, vennskap, og at det er lov til å kjenne på følelser som oppstår, som sint, skuffet, lei og glad. Velkomstpakkene til Goboken anbefales med utgangspunkt i barnets alder. Se gjerne tilbud vi har til deg som er gravid, har et nyfødt barn , 1-åring eller barn på 2-år.

HVA KAN DU FORVENTE AV ET ABONNEMENT I GOBOKEN?

Bøker som retter seg etter alder

Bøkene vi anbefaler deg er basert på vurderinger fra medlemmer og redaktør i bokklubben. Slik skal vi treffe med riktig bok til riktig tid.

Nye favorittbøker

Over tid kan du forvente nye favorittbøker til barnet. Det gir variasjon for liten og stor, leseglede og nye oppdagelser.

Et voksende ordforråd

Barn som blir lest for lærer nye ord, selv før det kan snakke selv. Enkle barnebøker inneholder ord vi ikke bruker i dagligtale.

MER OM HØYTLESNING

Billedbøker øker sosial forståelse, mer enn leketøy

Visste du at lesestunden har større betydning for barnets generelle utvikling enn leker?

Slik kan du styrke språkutviklingen

Få smarte tips til hvordan du kan styrke lesestunden med en 3-åring.

Få barnet ditt til å elske bøker

Vi har lagt frem fem tips som gjør det enklere å vekke lesegnisten hos de små.

DETTE SIER KUNDENE

ER GOBOKEN FOR MITT BARN?

Goboken spesialiserer seg på barnebøker for barn mellom 0-6 år. Fra barnet er 2, finnes det også flere bokklubber som vi varmt kan anbefale. 2+: Min første ABC. 3+: Disneyklubben. 4+: Mine første fakta.

GOBOKEN KORT FORTALT

Få nye favorittbøker

Dagens høydepunkt blir fort høytlesning av nye favorittbøker, kanskje opplever dere også magiske stunder som skaper enda sterkere tilhørighet.

Bøker som utfordrer og tilfredsstiller

Bøkene i Goboken retter seg alltid etter alderen til barnet som får dem, og slik treffer vi med riktig bok til riktig tid. Det betyr nytt lesestoff som utfordrer og tilfredsstiller sansene til barnet.

Få barnebøkene rett hjem

Stol på oss og få hverdagsgleden rett hjem! Det skal være enkelt å skape kvalitetstid med barna.