VELG VELKOMSTPAKKE TIL 1-ÅRING

“Det er jo når barnet er 1 år at høytlesning blir gøy!”

-Miriam, mor til 2- og 4-åring

HVILKE TYPE BØKER KAN DU FORVENTE?

Ord- og bildebøker, pekebøker, tellebøker, luker, tall, gjemmelek og enkle historier. Når barnet hører nye ord, blir de en del av ordforrådet i framtiden. Vi har unike velkomstpakker i Goboken, som anbefales med utgangspunkt i barnets alder. Se gjerne tilbud vi har til deg som er gravid, har et nyfødt barn, 2-åring eller 3 år +.

HVA KAN DU FORVENTE AV ET ABONNEMENT I GOBOKEN?

Bøker som retter seg etter alder

Bøkene vi anbefaler deg er basert på vurderinger fra medlemmer og redaktør i bokklubben. Slik skal vi treffe med riktig bok til riktig tid.

Nye favorittbøker

Over tid kan du forvente nye favorittbøker til barnet. Det gir variasjon for liten og stor, leseglede og nye oppdagelser.

Et voksende ordforråd

Barn som blir lest for lærer nye ord, selv før det kan snakke selv. Enkle barnebøker inneholder ord vi ikke bruker i dagligtale.

LES MER OM FORDELER VED HØYTLESNING

Leser du for barnet ditt kan det enklere falle i søvn

Visste du at høytlesing reduserer stressnivået til barnet ditt? Leser du i tillegg på et sted som barnet ditt liker godt, blir lesestunden enda mer effektiv.

Billedbøker øker sosial forståelse, mer enn leketøy

Lesestunden er koselig. Men visste du at den i tillegg har større betydning for barnets generelle utvikling enn leker?

Lesing på papir gir flere fordeler

Leseforståelsen øker når man leser tekst i papirformat, sammenlignet med tekst som leses på digitale flater. Derfor er det smart å ha tekst på papirformat hjemme.

DETTE SIER KUNDENE

GOBOKEN KORT FORTALT

Få nye favorittbøker

Dagens høydepunkt blir fort høytlesning av nye favorittbøker, kanskje opplever dere også magiske stunder som skaper enda sterkere tilhørighet.

Bøker som utfordrer og tilfredsstiller

Bøkene i Goboken retter seg alltid etter alderen til barnet som får dem, og slik treffer vi med riktig bok til riktig tid. Det betyr nytt lesestoff som utfordrer og tilfredsstiller sansene til barnet.

Få barnebøkene rett hjem

Stol på oss og få hverdagsgleden rett hjem! Det skal være enkelt å skape kvalitetstid med barna.