VELG VELKOMSTPAKKE TIL 2-ÅRING

2-åringen forstår historiefortelling

HVILKE TYPE BØKER KAN DU FORVENTE?

Til 2-åringen kan du forvente korte, humoristiske fortellinger. Man går sakte bort fra peke- og følebøker, til bøker med handling og fakta. Barnet er i full gang med å forestille seg, og etter hvert setter barnet sammen ord for å dele sine tanker. Det er dette som er grunnen til at de stadig spør “Hvorfor?”. Velkomstpakene til Goboken anbefales med utgangspunkt i barnets alder. Se gjerne tilbud vi har til deg som er gravid, har et nyfødt barn , 1-åring eller barn 3 år +.

HVA KAN DU FORVENTE AV ET ABONNEMENT I GOBOKEN?

Bøker som retter seg etter alder

Bøkene vi anbefaler deg er basert på vurderinger fra medlemmer og redaktør i bokklubben. Slik skal vi treffe med riktig bok til riktig tid.

Nye favorittbøker

Over tid kan du forvente nye favorittbøker til barnet. Det gir variasjon for liten og stor, leseglede og nye oppdagelser.

Et voksende ordforråd

Barn som blir lest for lærer nye ord, selv før det kan snakke selv. Enkle barnebøker inneholder ord vi ikke bruker i dagligtale.

MER OM HØYTLESNING

Få barnet ditt til å elske bøker

Vi har lagt frem fem tips som gjør det enklere å vekke lesegnisten hos de små.

Smarte tips til lesestund med 2-åring

Still spørsmål mens dere leser, og få tips til å styrke språkutviklingen.

Leser du for barnet ditt kan det enklere falle i søvn

Visste du at høytlesing reduserer stressnivået til barnet ditt? Leser du i tillegg på et sted som barnet ditt liker godt, blir lesestunden enda mer effektiv.

DETTE SIER KUNDENE

GOBOKEN KORT FORTALT

Få nye favorittbøker

Dagens høydepunkt blir fort høytlesning av nye favorittbøker, kanskje opplever dere også magiske stunder som skaper enda sterkere tilhørighet.

Bøker som utfordrer og tilfredsstiller

Bøkene i Goboken retter seg alltid etter alderen til barnet som får dem, og slik treffer vi med riktig bok til riktig tid. Det betyr nytt lesestoff som utfordrer og tilfredsstiller sansene til barnet.

Få barnebøkene rett hjem

Stol på oss og få hverdagsgleden rett hjem! Det skal være enkelt å skape kvalitetstid med barna.